Uitbreiding grossiersnetwerk Vrooam

Vier grossiers met in totaal negen vestigingen treden als aspirant lid toe tot het grossiersnetwerk Vrooam. Het betreft Remto, met vestigingen in Zoetermeer en Nootdorp, AMG, met vestigingen in Zwijndrecht, Zevenbergen en Etten-Leur, Leo de Groot, gevestigd in Hillegom en Haarlem en Auto Electra met filialen in Naaldwijk en Delft.

“Terwijl velen dachten, dat door de voorwaartse integratie bij Sator, de Vrooam als samenwerkingsverband van onafhankelijke automaterialengrossiers tussen wal en schip zou eindigen, is het tegendeel waar. We luiden hiermee juist een nieuwe groeifase van ons netwerk in”, stelt Vrooam-voorzitter Bram Teun Koskamp.

Binnenkort zal een algemene ledenvergadering over de deelname beslissen. Koskamp: “Dit is overigens nog maar het begin van de groei van het Vrooam-netwerk. Er hebben zich reeds potentiële leden gemeld, maar we staan in brede zin open voor nieuwe collega grossiers vooropgesteld dat ze duidelijke keuzes willen maken. Door de toetreding van deze nieuwe aspirant leden vergroten we de slagkracht richting de concepten die we ondersteunen en versterken we de band met Fource.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1790 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.