Uitbreiding Subaru-dealernetwerk volgens plan

De uitbreiding van het Nederlandse Subaru-dealernetwerk gaat volgens planning. Na zes nieuwe dealers in 2010 in Haarlem, Delfgauw, Groningen, Gouda en Amersfoort, zijn nu Subaru Center Jurjen Jonker in Joure en Renses Automobielbedrijven Alkmaar in Alkmaar toegetreden.

"Hiermee zijn opnieuw twee ‘witte vlekken’ in ons dealernetwerk ingevuld. Dit stelt ons in staat beter in te spelen op de wensen en eisen van de veeleisende doelgroep die zich aangetrokken voelt tot ons merk en alle ontwikkelingen die Subaru de korte en lange termijn op stapel heeft staan", aldus Dick Bisschop, algemeen directeur van Subaru Benelux.

Om merkdealer te worden van Subaru dient men een ruime ervaring te hebben in het bedienen van een specifieke doelgroep die doorgaans andere eisen stelt dan die van volumemerken. Daarnaast dient het bedrijf technisch voorbereid te zijn op de komst van nieuwe modellen, zoals het aangekondigde Subaru hybridemodel dat eind 2012 wordt verwacht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.