Uitbreiding team Autosoft

Arthur Van der Lek, Gerard Grouve en Wijnand Elshof versterken het team van Autosoft in de functie van respectievelijk Technisch Manager, Operationeel Manager een Teamleider Sales. Zij zullen zich primair gaan bezig houden met de verdere uitbouw van de sales activiteiten, de projectbegeleiding en de interne processen.

Arthur Van der Lek is afkomstig van A2sp waar hij de functie van Technisch Directeur vervulde. Hij kan terugzien op een ruime ervaring in de automotive branche. Hij zal verantwoordelijk worden voor de project begeleiding en verdere uitbouw van het software pakket.

Gerard Grouve heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de IT branche en zal de verantwoording dragen voor het verder professionaliseren van de interne processen. Hij is bij velen bekend als bondscoach Rally van de KNAF.

Wijnand Elshof heeft niet alleen ervaring als zelfstandig garagist maar ook als Salesmanager bij een oliegroothandel en een regionale omroep.

Wouter Koenderink: “Ons nieuwe team, met ook een aantal nieuwe programmeurs heeft veel nieuwe ideeën en wij willen die de komende tijd verder gaan uitwerken en finaliseren. De huidige marktomstandigheden vragen om een gewijzigde aanpak die moet resulteren in een nog hogere efficiëntie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *