Uitlaten Klarius weer op Nederlandse markt

Onderdelendistributeur 4Motive brengt de uitlaten van het Britse Klarius opnieuw op de Nederlandse markt. De uitlaten van Klarius zijn een tijdlang niet in Nederland verkrijgbaar geweest.

klariusDirecteur Paul van Diemen van 4Motive: “De USN-uitlaten werden grotendeels bij Klarius betrokken, maar als zelfstandig merk waren ze even niet verkrijgbaar. Wij zijn er weer mee begonnen omdat Klarius blijft investeren in uitlaten. Veel producenten investeren daar niet of nauwelijks meer in, omdat die markt de laatste jaren drastisch is gekrompen. Klarius hoopt daarmee een van de drie of vier grote spelers te zijn die uiteindelijk overblijven.” Daarmee lijkt Klarius wel wat op onderdelendistirbuteur 4Motive zelf: een partij die in het gat springt dat anderen achterlaten. Van Diemen: “Zo kun je dat wel zeggen, ja. We passen goed bij elkaar, in ieder geval.” 4Motive werd in 2012 opgericht door voormalig directeur van Quinton Hazell Paul van Diemen. Inmiddels zijn er zo’n veertig grossiers die geregeld bij 4Motive onderdelen bestellen. Tesamen rekent Van Diemen dat hij via hen zo’n 10.000 uitlaten van Klarius kan afzetten in het eerste jaar. “Daarna zien we wel verder.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters