Unive zet schadebedrijven in het zonnetje

Univé Verzekeringen heeft haar top vijftig schadeherstelbedrijven zaterdag 10 maart in Heerenveen in het zonnetje gezet met een avondvullend voetbalevenement in het Abe Lenstra stadion.

Het bedrijf deed dit omdat zij, mede dankzij de inzet van de Univé Schadeservicebedrijven, voor het derde jaar op rij als meest klantvriendelijke verzekeraar is uitgroepen. Daarnaast heeft Univé ook de Customer Performance Award voor beste dienstverlener in ontvangst mogen nemen.

“Dit stimuleert ons nog meer. Volgend jaar weer?”, is de reactie van Hylke Sluyter van Schadecentrum Sluyter. Marcel Spronk, manager Bedrijfsvoering van Univé Expertise Services, reageerde daarop door er samen met de afdeling marketing en distributie een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.