Vakgarage vervangt Speedy in Gorinchem

Plusauto’s Gorinchem verruilt na vijf jaar franchiseformule Speedy voor Vakgarage. Sinds 1 februari werkt het bedrijf onder de naam Vakgarage Schouten, als onderdeel van de Schouten Groep. Het label Plusauto’s komt geheel te vervallen met de overstap.

"De keuze voor Vakgarage valt mooi samen met het Bovag Formule-rapport, waaruit blijkt dat Vakgarage ook nog eens het best door de deelnemers is gewaardeerd. Een andere reden is dat Vakgarage de enige geheel onafhankelijke formule is, waarbij de deelnemende Vakgarages ook een hoge mate van inbreng hebben. En wij zijn daarnaast erg gecharmeerd van de marketinguitingen van dit concept", benadrukt Bert Schouten van Plusauto’s.

Reden van de formule-overstap is dat de contractperiode met Speedy is geëindigd en Plusauto’s met een landelijke organisatie wil werken. Er zijn geen personele wijzigingen aangebracht in het team.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.