Valspar opent trainingscentrum

Valspar Automotive heeft een nieuw Business and Technical Centre (BTC) geopend in Lelystad. In dit centrum biedt de producent van autoreparatielakken een bedrijfsbreed aanbod opleidingen en trainingen aan schadeherstelbedrijven. Dit varieert van technische- en kleurtrainingen tot opleidingen over sales, marketing en organisatie.

Hart van het BTC is een state-of-the-art spuitcabine die aan alle technologische- en duurzaamheidseisen voldoet. Daar omheen bevinden zich diverse praktijklokalen en ruimten voor theoretische trainingen. De kleurrijke aankleding en comfortabele inrichting werken inspirerend op cursisten, die vanuit tientallen landen hier hun trainingen volgen. Het BTC is voorzien van alle denkbare multimedia-, communicatie- en presentatiemiddelen.

Met het BTC geeft Valspar Automotive concreet invulling aan haar ambitie om klanten bedrijfsbreed te ondersteunen met kennis en vaardigheden. Door ontwikkelingen binnen de automotive branche komen er steeds meer vragen en eisen af op schadeherstelbedrijven. Met name op het gebied van kleur en kleurbepaling bepaalt gedegen kennis of een bedrijf succesvol opereert of niet. Valspar deelt haar meer dan 100 jaar ervaring met kleur en reparatielakken met haar klanten en helpt ze zo efficiënter te werken en winstgevender te ondernemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.