Van den Berg Autoschade kiest voor Glasurit

Van den Berg Autoschade heeft met beide vestigingen (Vlissingen en Goes) voor lakschadeherstel opnieuw gekozen voor Glasurit als partner. Onlangs heeft Glasurit dan ook een nieuwe meerjarige samenwerkingsovereenkomst mogen afsluiten met dit onafhankelijke schadeherstelbedrijf.

De keuze is ook voor de komende jaren weer op Glasurit gevallen, vanwege onder andere de mogelijkheden die Glasurit’s klantennetwerk ColorMotion biedt. Dit netwerk stelt de Zeeuwse onderneming in staat om hun eigen prestaties te spiegelen aan de markt. Ook maakt Van den Berg Autoschade regelmatig gebruik van Glasurit’s managementondersteuning en heeft daardoor al diverse proces- en efficiencyverbeteringen gerealiseerd, zowel in de werkplaats als bij de receptie van het bedrijf.

Wim Drost, Consultancy Manager van Basf Coatings Services: ‘’Van den Berg Autoschade ontwikkelt zich tot multifunctioneel bedrijf. Inmiddels is in het filiaal in Goes bijvoorbeeld een ruimte gemaakt voor stralen en poedercoaten. Bovendien is het bedrijf lid geworden van Omnia Caravan & Camper Specialisten. Hierbij maakt Van den Berg Autoschade voor de kleuroplossingen natuurlijk gebruik van onze expertise in camper- en caravankleuren. En in Vlissingen verricht de onderneming tegenwoordig niet meer alleen activiteiten voor autoschade, maar vinden ook activiteiten plaats voor herstel- en spuitwerkzaamheden aan boot- en jachtinterieurs.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *