Van den Berg naar AH Autoschade Herstel

Autoschade Van den Berg uit Amstelveen heeft zich afgelopen dinsdag aangesloten bij AH Autoschade Herstel. Hiermee treedt eigenaar Paul Zwebe met zijn bedrijf toe tot het speciale partnershipprogramma. Zwebe ziet vooral mogelijkheden in het bereiken van de gestuurde schadestroom van verzekeraars en leasemaatschappijen.

Zwebe: “Ik wist dat AH Autoschade Herstel, net als Profile, van The Alwaysbemobile Company is. Een zakenrelatie van mij was positief over Profile en daarom heb ik mij bij AH Autoschadeherstel aangesloten.”

Autoschade Van den Berg is in 1906 begonnen als een wagenmakerij. In 2000 kocht Paul Zwebe het bedrijf, dat inmiddels was uitgegroeid tot een schadeherstelbedrijf. “Ik wilde het graag op mijn manier doen, dus ben ik voor mezelf begonnen. Nu staan we bekend als een specialist met zes vakmannen op de werkvloer. We verzorgen veel uiteenlopende reparaties. Daarnaast weten klanten ons ook te vinden voor het spuiten van andere zaken dan auto’s.”

Het partnershipprogramma van AH Autoschade Herstel groeit snel. In een paar maanden zijn al meer dan twintig schadespecialisten toegetreden. Onlangs sloot ook Autoschade Markerink zich aan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.