Van Laarhoven Rolls Royce in familieserie

Het Eindhovense familiebedrijf Van Laarhoven, dat onder meer de enige dealer en importeur is van het fameuze Rolls Royce, is op tv te zien in de serie ‘Allemaal Familie’. Daarin worden 12 familiebedrijven tegen het licht gehouden door presentator John Fentener van Vlissingen.

Cito Motors, opgericht in 1929, is de enige Rolls-Royce dealer in Nederland en voert ook automerken zoals Aston Martin, Land Rover en Jaguar.

Verder bestaat de groep nog uit een negental BMW en MINI dealerschappen in Zuid-Nederland, alsmede ook een modern schadebedrijf, Autoschade Groeneveld. Het schadebedrijf is gevestigd in een nieuw pand, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Autoschade Groeneveld is een van slechts drie erkende Aston Martin schadereparateurs in Europa.

Anglofiel

Sinds begin jaren negentig is Cito Motors een van de meest ervaren Aston Martin Authorized Distributors op het Europese continent. Hein van Laarhoven, eigenaar van Cito Motors, is een anglofiel in hart en nieren. Ruim 50 jaar geleden nam hij het toenmalige Austin dealerschap van zijn vader over. Door de jaren heen is Hein van Laarhoven trouw gebleven aan de Engelse merken.

De dagelijkse leiding van Cito Motors is nu in handen van Marissa van Laarhoven. In 2012 is de gehele showroom en werkplaats vernieuwd en voorzien van de modernste apparatuur en showroominrichting

De uitzending is donderdagavond 13 augustus om 22.20 uur op NPO1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *