Van Mossel bundelt krachten hagelschade

Om de grote hoeveelheid hagelschadegevallen van juni snel en efficiënt te kunnen verwerken is Van Mossel Autoschade Groep een samenwerking aangegaan met Driessen Autoschade (beide Schadenet). Er is eind juni meteen een gezamenlijk calamiteitencentrum opgezet in Eindhoven: Hagelcentrum Schadenet Noord-Brabant. 

Van Mossel en Driessen zijn meteen gezamenlijk aan de slag gegaan om de schades in Noord-Brabant en Limburg snel en efficiënt te kunnen repareren. “Inmiddels is de duizendste auto gerepareerd en terug bij de eigenaar. We zijn trots op deze bijzondere prestatie en succesvolle samenwerking”, aldus Monique Schepers, commercieel manager bij de Van Mossel Autoschade Groep. “Veel klanten zijn geëmotioneerd en beduusd door wat er is gebeurd. Door onze eerdere ervaringen met hagelcalamiteiten in augustus 2015 hebben we de nodige expertise opgedaan. Vanuit ons Klant Contact Centrum faciliteren we het transport, telefonie en planning. Hierdoor zijn we in staat om de klant snel te contacten na de schademelding.”

Meer doorgangen

“Daarnaast kunnen wij onze eigen schadebedrijven optimaal inzetten, omdat wij vanaf januari dit jaar 24-7 werken”, zegt Ad van Diepenbeek, algemeen/operationeel directeur bij de Van Mossel Autoschade Groep. “Meerdere van onze bedrijven werken met twee ploegendiensten waardoor we alle werkdagen van 8 tot 23 uur productief zijn en op zaterdag van 8 tot 17 uur. Hierdoor realiseren we meer doorgangen, kunnen we efficiënter werken en verhogen we de klanttevredenheid.”

“We zijn ook blij met de samenwerking met hagelschadespecialist Dag Deuk”, zegt Henry Merkx, bedrijfsleider Driessen Autogroep. “In het hagelcentrum werkt dagelijks een team van vakmensen samen om dagelijks zo’n veertig auto’s te herstellen.”

 

 

 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *