Vermeer en Kersten nu Bosch Car Service

Het universele garagebedrijf Vermeer en Kersten in Beuningen heeft zich onlangs aangesloten bij de formule van Bosch Car Service. Ondernemer Erik Kersten heeft deze keuze gemaakt, om onder andere mee te kunnen gaan in de snelle ontwikkeling van nieuwe technieken.

Kersten: “De technologische ontwikkelingen gaan op autogebied zo snel, dat je constant moet zorgen daarvan op de hoogte te blijven. Elke auto bestaat voor meer dan zeventig procent uit onderdelen van Bosch en daarom hebben we besloten ons bij deze keten aan te sluiten, uiteraard met behoud van zelfstandigheid. Onze zes medewerkers – vier monteurs en twee dames op de receptie – worden in de scholingscentra van Bosch continu op de hoogte gehouden van de laatste noviteiten en technische snufjes. Daarnaast maken we in onze werkplaats gebruik van vijf bruggen en de meest geavanceerde uitlees- en diagnoseapparatuur van Bosch.”

Vermeer en Kersten richt zich met onderhoud ook op de leasemarkt. “Bij lease-auto’s gaat het om het drukken van de kosten per kilometer. Dat mag absoluut niet ten koste van de veiligheid gaan. Vaak rijdt iemand met zijn lease-auto meer dan 60 tot 70.000 kilometer per jaar. Tevens hebben wij voor de leaserijders een haal- en brengservice en de auto gaat gewassen terug naar de klant.”

Bosch Car Service vernieuwde onlangs de overeenkomst met hulpverlener Mondial Assistance, om voordelige pechhulp aan te kunnen bieden. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.