Vijf nieuwe vestigingen James

James Auto Service begint het jaar 2017 met vijf nieuwe vestigingen: in Bunnik, Soest, Zierikzee, Venlo en Groningen. De formule voor merkonafhankelijk onderhoud en reparatie beschikt daarmee over ruim 65 vestigingen in Nederland.

Met de aansluiting laat het vijftal volgens directeur Denis van Altena van James zien dat ze “zich aan het voorbereiden zijn op de grote veranderingen die op zeer korte termijn onze branche zullen treffen. Het is fantastisch dat ze hiervoor onze formule hebben gekozen. De komende tijd zal nog een aantal vestigingen haar deuren openen”.

James Auto Service bedient zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Inclusief de voorloper (1,2,3 ///AutoService – opgericht in 2003) was James naar eigen zeggen de eerste onafhankelijke formule in universeel auto-onderhoud voor de zakelijke markt. Haal- & brengservice is een van de daaruit voortvloeiende diensten. De missie van de formule – sinds 1 oktober 2014 eigendom van de Vereniging van James Autoservicebedrijven – is ‘Leven zonder Autozorgen’.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.