James Auto Service begint het jaar 2017 met vijf nieuwe vestigingen: in Bunnik, Soest, Zierikzee, Venlo en Groningen. De formule voor merkonafhankelijk onderhoud en reparatie beschikt daarmee over ruim 65 vestigingen in Nederland.

Met de aansluiting laat het vijftal volgens directeur Denis van Altena van James zien dat ze “zich aan het voorbereiden zijn op de grote veranderingen die op zeer korte termijn onze branche zullen treffen. Het is fantastisch dat ze hiervoor onze formule hebben gekozen. De komende tijd zal nog een aantal vestigingen haar deuren openen”.

James Auto Service bedient zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Inclusief de voorloper (1,2,3 ///AutoService – opgericht in 2003) was James naar eigen zeggen de eerste onafhankelijke formule in universeel auto-onderhoud voor de zakelijke markt. Haal- & brengservice is een van de daaruit voortvloeiende diensten. De missie van de formule – sinds 1 oktober 2014 eigendom van de Vereniging van James Autoservicebedrijven – is ‘Leven zonder Autozorgen’.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties