VOC traint experts Iteb

De Vakopleiding Carosseriebedrijf (VOC) gaat met haar scholingsprogramma Permanente Educatie Schadeafhandeling de schade-experts en -calculators van Iteb Schadeservices trainen, een onderdeel van Allianz Nederland Verzekeringsgroep. De organisatie laat haar experts zesmaal per jaar trainen en toetsen.

Groepshoofd buitendienst Joost van Wagtendonk van Iteb: “We doen al sinds enige jaren aan permanente educatie. Daarmee brachten we vooral de kennis en vaardigheden met betrekking tot het calculatieprogramma Audatex op een hoger niveau. Steeds belangrijker is ook dat we onze mensen optimaal aangesloten houden bij de laatste stand van de techniek en de elektronica in auto’s. Want de ontwikkelingen gaan razendsnel.” Iteb heeft zelf ook vragen toegevoegd aan de lesstof over diverse werkprocedures.

Het educatieprogramma van VOC is er voor zowel de hersteller als de opdrachtgever en test deelnemers op hun kennis van onder meer reparatievoorschriften, voertuigtechniek, Audatex, ketenprocessen en calculatietechniek. Het systeem vertelt hen achteraf waarom antwoorden goed of fout waren. VOC traint onder meer ook medewerkers van Achmea en Schadenet.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *