Volkswagen zet onderhoudsprijzen vast

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert vaste lage onderhoudsprijzen. Het tarief bij een long life onderhoudsbeurt staat voor de klant vooraf al vast. De tarieven starten bij 229 euro, de werkzaamheden worden door technici van de bedrijfswagendealers uitgevoerd en er worden alleen originele onderdelen gebruikt.

De vaste lage onderhoudsprijzen zijn er nu al voor diverse benzine- en diesel-modellen, zoals de Caddy en Caddy Maxi (t/m 2007), Transporter T5 en Crafter (t/m 2007), de Transporter T4 en de LT.
Daarbij is gratis pechhulp inbegrepen en zijn originele onderdelen 24 maanden gegarandeerd. Bovendien krijgt de klant een waardebon die goed is voor een gratis APK.

De autofabrikant merkt wel op dat er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden of vervangingen bij kunnen komen. Klanten worden hierover vooraf geïnformeerd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *