Volvo lanceert occasionlabel

Volvo heeft per 1 januari 2011 een Europees programma gelanceerd voor Volvo-occasions. Volvo Selekt-rijders profiteren van onder meer service, twaalf maanden Europese garantie, de Volvo voordeelkaart en een tevredenheidsgarantie.

Volvo’s van maximaal vijf jaar oud komen in aanmerking voor het label. Ook hebben ze minder dan 150.000 kilometer op de teller staan, hebben een volledig bekende onderhoudshistorie en zijn geïnspecteerd door geauthoriseerde technici.

"Een premium merk moet ook de hoogste kwaliteitsstandaard kunnen leveren in het gebruikte auto segment. Dit bereiken we met Volvo Selekt", zegt Maarten Weijschedé van Volvo Cars Nederland. "Met de geïntegreerde garantie zonder kilometerbeperking zetten we een nieuwe norm die de zekerheden van een nieuwe Volvo benadert. Het maakt geen verschil bij welke Volvo-dealer de auto gekocht is, de klant kan bij iedere Volvo-dealer in Europa een beroep doen op de Volvo Selekt garantie."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *