VW beschermt beter tegen diefstal

Volkswagen biedt vanaf nu met de RNS Navi Lock een betere bescherming tegen diefstal van de navigatiesystemen RNS 310 en RNS 510. Het slot is in eerste instantie beschikbaar voor Golf en Passat.

De mechanische beveiliging heeft een degelijke, afsluitbare én duidelijk zichtbare afdekkap als belangrijkste element. Deze kap is dankzij vier bevestigingsnokjes voor het navigatiesysteem te plaatsen. Wanneer het niet gebruikt wordt past hij gemakkelijk in het dashboardkastje. Het RNS Navi Lock wordt geleverd met twee sleutels en een sleutelkaart.

Voor de Golf bedraagt de prijs 219 euro inclusief inbouw bij de dealer en BTW. Voor de Passat is de prijs 199 euro inclusief inbouw en BTW. Binnen afzienbare tijd komt het RNS Navi Lock ook beschikbaar voor andere Volkswagen-modellen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.