Waardering voor Nissan-dealer Auto Niroc

Nissan-dealer Auto Niroc, met vestigingen in Roermond en Weert, is onderscheiden met de Nissan Global Award. De onderscheiding is bestemd voor dealers die zich buitengewoon inspannen voor de groei van het merk en topservice leveren aan Nissan-rijders.

“Heel bijzonder en een geweldige eer”, reageert directeur Olav Heurkens. “We zijn best of the best, zoals blijkt uit de slogan bij de Nissan Global Award. Dat geeft ons hele team een gevoel van trots, temeer omdat we een bedrijf zijn met een sterke focus op het merk Nissan. De onderscheiding is zonder meer te danken aan de inzet van het hele team.”

De historie van de Heurkens-Group gaat terug naar begin jaren 80. Intensief klantgericht denken en doen en een hoge klanttevredenheid zijn aspecten die tot op de dag van vandaag in alle vestingen prioriteit nummer 1 zijn. In 2003 is het merk Nissan toegevoegd aan de Heurkens-Group met een dealerschap in Roermond onder de naam Auto Niroc. Sinds november 2010 opereert Auto Niroc met Nissan ook vanuit een vestiging in Weert. De twee bedrijven zorgen samen voor een optimale dekking op het gebied van sales en after”ales voor Nissan.

Olav Heurkens: “Door het aanbieden van totale mobiliteit tegen een betaalbare prijs zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van mobiliteit in de zakelijke en particuliere markt in Midden-Limburg.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *