Waeco start servicenetwerk voor aircopartners

Dometic-Waeco, fabrikant en distributeur van aircoservice-apparatuur uit Etten-Leur, start een servicenetwerk van aircospecialisten voor R1234yf-installaties. De bedoeling is dat de aircopartner kennis en service-apparatuur inkoopt. Waeco wil hiermee inspelen op de aarzelende houding die autobedrijven innemen ten opzichte van het nieuwe koudemiddel.

Vooralsnog gaat Waeco van start met 15 aircospecialisten in Nederland en 10 in België. Uiteindelijk moet er dekkend netwerk in Nederland komen van aircopartners.

De deelnemende bedrijven gaan gebruik maken van de marketing en technische ondersteuning door Waeco. Het partnerschap omvat verder een specialistenvermelding op de gevel van het autobedrijf; vermelding op de website van Waeco en een specifieke brochure. Bovendien komt er een speciale verzegeling voor airco-apparatuur waar een aircopartner aan heeft gewerkt. De aircopartners hoeven geen lidmaatschap te betalen.

Volgens Waeco wordt op deze manier de dealer en specialist weer bij elkaar gebracht. Het bedrijf verwacht het servicenetwerk voor aircopartners op termijn ook in andere landen te kunnen uitrollen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.