Werkplaatsconcept Starga failliet

Het nog maar een jaar bestaande werkplaatsconcept Starga Mobility uit Hoorn is failliet. Op het adres van de conceptgever is op 21 augustus een faillissementsmelding gemaakt. Het centrale telefoonnummer werkt niet meer, maar de website is nog steeds operationeel. Curator is Mr. Hans-Christiaan Scheltema.

Diverse leden hebben desgevraagd laten weten dat zij al langere tijd niets meer van de medewerkers van het concept hadden gehoord. Op vragen van de aangesloten leden werd al enige tijd niet meer gereageerd. Financieel lijken de gesproken garages geen buil te vallen, want de toelatingseisen en kosten waren minimaal.

De garageformule richtte zich op het universele garagebedrijf en is opgezet door Ron en Rene de Haan. Het doel van de twee ondernemers was om eind dit jaar 300 leden te hebben, de teller bleef steken op zo’n 35 stuks.

Lees hier een uitgebreid artikel over de start van Starga >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *