Wervelwind aan prijzen op Autovak bij Valeo

Dit jaar neemt Valeo voor het eerst zelfstandig deel aan Autovak RAI 2011 met een tachtig m² grote stand. Naast vele productpresentaties en demonstraties worden er ook vele prijzen weggegeven aan beursbezoekers. Daarnaast zal Valeo deel uit maken van de Focwa-stand, waarvan Valeo erkend leverancier is. Hier zal een groot deel te zien zijn van het productaanbod in schadedelen.

Het publiek van de Autovak maakt bij Valeo kans om de diagnosetool Climtest te winnen en meerdere arrangementen bij het Indoor Skydive in Roosendaal. Voor deze prijzen zal de bezoeker eerst de aanwezige wervelwindcabine in moeten. Bij aankoop van een vooraf geselecteerd assortiment producten krijgt de grossier een Jeep skelter of een Ferrari skelter cadeau. Op donderdag 31 maart wordt de winnaar bekend gemaakt van de scooteractie, die tijdens Autoprofessioneel Gorinchem is gestart.

Op de stand van Valeo kunnen geïnteresseerden ook terecht voor live demonstraties van het aircosysteem, waarbij alle onderdelen werkend te zien zijn. Een aircospecialist zal dagelijks zijn expertise hierover delen. Naast de producten uit het airco-assortiment zullen ook lampen, startmotoren en dynamo’s speciale aandacht krijgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *