Winnaars F1-reis op beurs Autec-VLT

Op 1, 2 en 3 november verzorgt Autec-VLT in zijn werkplaatsshowroom in Montfoort een vakbeurs. Belangstellenden kunnen terecht van 14.00-22.00 uur. Nagenoeg het hele programma en noviteiten, functioneel en werkend, wordt voorgesteld en gedemonstreerd, “in plaats van een selectie van het programma op een beurs.”

Op de eerste dag nemen de winnaars van de actie ‘Via Montfoort naar Abu Dhabi’ hun prijs in ontvangst. Dat doen ze samen met hun reispartners.

Onder bezoekers van de vorige huisshow  verlootte Autec-VLT in mei jl. drie keer een vijfdaags Grand Prix Formule 1 arrangement voor 2 personen naar Abu Dhabi (25 t/m 27 november). De trip naar de F1-finale is inclusief vliegreis, overnachtingen en toegangskaarten. De winnaars zijn: Jack Schuit, aftersales manager bij Autobedrijf Dirk Barten (zeven vestigingen Hyundai/Nissan), Evert Stigter, operations manager bij MAN Nederland Dealer (vijf vestigingen Midden-Nederland) en Kees van der Lee, eigenaar Bosch Car Service Van der Lee, Bleskensgraaf.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.