Concept voor connected communicatie

Cubic demonstreert een nieuw concept voor een connected in-vehicle informatiesysteem tijdens CAV Scotland, een nieuwe vakbeurs voor connected en autonoom rijdende auto’s. De beurs vindt plaats in het Schotse Edinburgh op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november.

De demonstratie wordt verzorgd door Cubic Transportation Systems, een business unit van het Amerikaans technologiebedrijf Cubic.

Mirror Link

Het systeem verzorgt een signalering in het voertuig (Variable Message Sign, VMS) die gebruikmaakt van het standaard mobiele netwerk. Door het gebruik van Mirror Link kan via de smartphone effectieve communicatie op het dashboard van de auto worden weergegeven. Tijdens CAV Scotland krijgen bezoekers de gelegenheid het systeem te ervaren in twee testvoertuigen. Medewerkers van Cubic zullen bovendien een drietal lezingen verzorgen tijdens de beurs, over onderwerpen als de toekomst van mobiliteit en mobility as as service.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3591 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters