Keurmerk voor MooveTrips

MooveTrips, het ritregistratiesysteem van Moove Connected Mobility, onderdeel van de Autobinck Group, heeft het Keurmerk Ritregistratiesystemen ontvangen.

Namens Moove zegt Utkarsh Chaturvedi: “Naast dat Moove ISO 27001 is gecertificeerd voor informatiebeveiliging laten we met het Keurmerk Ritregistratiesystemen zien dat het systeem voldoet aan de strengste regels met betrekking tot privacy, veiligheid en fraudebestendigheid. De MooveTrips-app helpt de bestuurder om een sluitende rittenregistratie te overleggen conform de eisen van de Belastingdienst.”

Kwaliteit

Martin Huisman, voorzitter van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen (SKRRS): “We zijn verheugd dat we Moove Connected Mobility het keurmerk hebben kunnen toekennen. Door het keurmerk dragen ze niet alleen uit dat ze voldoen aan de normen van de Belastingdienst, maar ook aan de hoge kwaliteitsnormen van SKRRS. Dit maakt de markt een stuk transparanter.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *