TCA start samenwerking met Cabture

Taxicentrale Amsterdam (TCA) gaat op termijn alle taxi’s voorzien van een tablet van Cabture. Het taxibedrijf wil passagiers zodoende meer service en entertainment kunnen bieden.

De interactieve touchscreens van Cabture worden aan de achterkant van de passagiersstoel bevestigd. Hiermee is het mogelijk om in de taxi live tv te streamen. Ook kunnen bestellingen en reserveringen worden gedaan, nieuws en informatie opgevraagd en telefoons opgeladen. Middels de Cabtabs, zoals de tablets van Cabture genoemd worden, kunnen taxipassagiers ook gebruikmaken van gratis wifi in de taxi.

Dienstverlening

Het is ook mogelijk om met Cabture een beoordeling te geven van de taxirit. Op die manier wil TCA de serviceverlening verhogen. Cabture biedt TCA ook de mogelijkheid om reclameboodschappen aan de passagiers te tonen.

Pilot

Na een pilot van een jaar zijn inmiddels meer dan honderd van de TCA-taxi’s voorzien van een tablet van Cabture. Binnenkort moeten dat er driehonderd worden. Uiteindelijk zal in iedere TCA-taxi een Cabtab geïnstalleerd zijn.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters