TU Automotive en de connected toekomst

Op 30 en 31 oktober zal in München het TU Automotive congres 2018 worden gehouden. Dit is het grootste connected car event in Europa, dat jaarlijks wordt georganiseerd.

Naar verwachting zullen bijna duizend bezoekers naar het congres komen om daar meer dan tachtig sprekers te kunnen beluisteren. Sprekers die onder andere afkomstig zijn van diverse autofabrikanten, waaronder Renault-Nissan, Kia, Ford, Toyota, Volvo en Volkswagen Group. Naar verwachting schuiven ook Mercedes en BMW nog aan.

Onderwerpen

Belangrijke congresonderwerpen zijn; nieuwe verdienmodellen en connectiviteit, het toenemende belang van fleetownership, de ommezwaai naar elektrische mobiliteit en, steeds belangrijker, de rol die start-ups uit de tech-sector voor de mobiliteitssector spelen. Ook is er een compacte beursvloer waar een dertigtal gespecialiseerde standhouders hun services rond de connected car tonen.

Kortingscode

Nu is TU Automotive geen goedkope aangelegenheid, maar wie tijdens de inschrijving de kortingscode ASM100 gebruikt pakt in ieder geval een voordeeltje mee. Aftersales magazine is mediapartner van TU Automotive en zal voor diegenen die niet naar München afreizen uiteraard verslag doen van het event.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen