ALD leasingpartner Lynk & Co

Leasemaatschappij ALD Automotive gaat voor het online automerk Lynk & Co de full service leasecontracten voor de zakelijke markt verzorgen in zeven Europese landen, waaronder Nederland.

Klanten van ALD kunnen vanaf nu een leasecontract afsluiten voor een hybride of plug-in hybride suv van Lynk & Co. De modellen zijn uitsluitend verkrijgbaar in blauw of zwart, maar wel uitgerust met de nieuwste functies, hightech details, ingebouwde (sleutel)deelopties en een elektrisch bereik van 69 kilometer.

De leasecontracten zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages, waarbij de gebruikelijke zaken als verzekering, pechhulp, voertuigregistratie en onderhoud zijn inbegrepen. Voor de onderhoudsbeurt komt Lynk & Co de auto voor de deur ophalen.

Autodelen

Lynk & Co biedt naast het leasecontract ook een exclusief lidmaatschap aan, waarmee leaserijders toegang hebben tot de Lynk & Co-community. Leden hebben hiermee toegang tot het deelplatform van het merk, zodat hun leaseauto tegen een vergoeding kan worden gereserveerd en gedeeld met vrienden, familie en de Lynk & Co-community. Leden profiteren bovendien van exclusieve evenementen die Lynk & Co organiseert in haar ledenclubs, waaronder de flagship club in Amsterdam.

Gelijkgestemd

“Bij Lynk & Co zijn we ervan overtuigd dat mobiliteit beter kan en hebben we in ALD Automotive een gelijkgestemde partner gevonden”, zegt Alain Visser, ceo van Lynk & Co. “Door onze krachten te bundelen, is onze impact groter op de huidige maatschappij, samen zijn we in staat duurzame mobiliteit probleemloos en flexibel te maken.”

Pravin Chaturi, directeur Partnerships van ALD Automotive Nederland: “Wij zijn trots op de samenwerking met Lynk & Co. We kunnen zo een mobiliteitsoplossing bieden voor een nieuwe generatie leaserijders, die veel meer digitaal connected zijn en bijvoorbeeld gebruik maken van apps om hun reizen ‘on demand’ te plannen, boeken en betalen. Ook zien wij onder deze generatie de groeiende verschuiving van bezit naar gebruik en een bewuste keuze voor slimmere en groenere mobiliteitsoplossingen. De duurzame aanpak van Lynk & Co past bovendien goed bij de ambities van ALD Automotive om meer duurzame mobiliteitsoplossingen aan te bieden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.