Autohopper versterkt MT met Teus van Kooten

Autoverhuurbedrijf Autohopper heeft Teus van Kooten aangetrokken als operationeel manager. Hij gaat leiding geven aan het vlootbeheer en het servicecentrum van Autohopper in Apeldoorn.

“Om onze franchisepartners optimaal te kunnen blijven bedienen, hebben we ons vlootbeheer en ons servicecentrum samengevoegd in een nieuwe afdeling die Teus van Kooten onder zijn hoede krijgt’’, aldus Steven Donselaar, die samen met Mark Dekker de leiding heeft over Autohopper.

Groei

Autohopper groeit snel. Er zijn momenteel 107 vestigingen in Nederland. Autohopper wil binnen twee jaar doorgroeien naar 140 vestigingen. “Groei in het bedrijfsleven brengt automatisch een behoefte aan een flexibel wagenpark” zegt Donselaar. “Ook de bloeiende woningmarkt heeft de vraag naar verhuisvoertuigen snel doen toenemen. Autohopper hanteert een formule waarmee we steeds beter in staat zijn de klant te vinden en aan ons te binden. Om onze franchisepartners op de juiste manier te blijven bedienen, is het belangrijk om onze backoffice optimaal te blijven organiseren. We vertrouwen erop dat Teus van Kooten hier de juiste man voor is.” Teus van Kooten heeft jarenlange ervaring in autoverhuur. Hij werkte hiervoor onder meer bij Autorent en de afgelopen drie jaar als businessmanager bij Inqar.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters