Black Friday: lease-Aygo voor 99 euro

Toyota Nederland doet, naar eigen zeggen als eerste automerk in ons land, mee aan Black Friday. Het voordeeltje dat de importeur in de strijd gooit, is een nieuwe Aygo voor 99 euro per maand.

Black Friday is de dag waarop in Amerika consumenten op jacht gaan naar die ene speciale aanbieding. Het aanbod van Louwman & Parqui geldt alleen op 24 november en is op basis van 48 maanden Toyota Private Lease en tienduizend kilometer per jaar. Op de benzine na zijn alle kosten inbegrepen.

Leveringsomvang

Het model van de actie is inclusief airco, radio met USB en bluetooth, elektrisch bedienbare ramen voor en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Verder biedt de importeur op Black Friday gratis upgrades voor extra aangeklede andere modellen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †