E-bike to go bij meer filialen KwikFit

Na een succesvolle pilot in Utrecht kunnen klanten van KwikFit onder andere ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen terecht voor het uitgeven, omruilen en innemen van e-bikes bij e-bike to go.

E-bike to go levert e-bikes op abonnementsbasis aan consumenten en ondernemers. De e-bikes worden aan huis geleverd en kunnen daar ook weer opgehaald worden. Ook kunnen de e-bikes opgehaald en teruggebracht worden bij een van de vestigingen van e-bike to go.

Duurzaam

“We zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Het sluit mooi aan op de algehele trend richting duurzame mobiliteit, en de rol die wij als KwikFit ook daarin willen spelen”, aldus Arjan van der Meer namens KwikFit. “Dit is een belangrijke stap in die richting. Klanten van e-bike to go zijn van harte welkom, maar ook onze eigen klanten maken nu gemakkelijk kennis met het aanbod van e-bike to go.”

Gemak

Ook e-bike to go is erg tevreden over de samenwerking met KwikFit. “Het is onze missie om duurzaam vervoer toegankelijk te maken voor iedereen. De samenwerking met KwikFit helpt ons om deze missie te vervullen”, aldus Mette de Hoon namens e-bike to go. “We zijn constant op zoek naar verbeteringen, om het onze klanten nog makkelijker te maken. De eerste resultaten van de samenwerking zijn positief: onze klanten waardeerden het gemak om hun e-bike op meer centrale plekken in de stad op te halen of te ruilen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *