De begin dit jaar opnieuw in Nederland geïntroduceerde garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland heeft vier nieuwe autobedrijven aangesloten. Het gaat om Autoservice Van Kruijsbergen in Nijmegen, Autobedrijf Jaap de Vries in Gorredijk, Autobedrijf Hooghordel in Doornspijk en Flex Cars in Zwaag.

“We zijn trots onderdeel van het garage netwerk met het grootste bereik, maar het draait vooral om de mens achter de naam”, aldus Hanno Brinkman. “Elk individueel lid is een ondernemer met een verhaal. Tezamen met distributeur, grossier en garage kom je verder door open met elkaar te praten. Hoe kunnen we elkaar verder helpen ? wat is er echt nodig voor alle partijen om vooruit te komen ? Daar komt nog bij dat we de enige partij in Nederland zijn die de zelfstandige grossier op de eerste plaats zet als distributeur en als concepthouder. Alleen dan kun je een netwerk bouwen dat staat als een huis.”

Internationaal

AD Garage is een internationaal garageconcept met meer dan tienduizend aangesloten garages, die door zeshonderd AD-grossiers wereldwijd worden ondersteund.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties