Fleet Support neemt Gloriant over

Autobinck-dochter Fleet Support, gespecialiseerd in wagenparkbeheer, neemt het Belgische Gloriant over, dat twee producten levert voor wagenparkbeheer: XPOfleet en Mobilitypower.

Onder de naam XPOfleet brengt Gloriant software op de markt waarmee bedrijven hun wagenpark en andere mobiliteitsdiensten zelf kunnen beheren. Mobilitypower is de tak van Gloriant waarmee organisaties hun wagenparkbeheer kunnen uitbesteden.

Verbreding

Met de overname kan Fleet Support zijn dienstenpakket ten behoeve van internationale organisaties aanzienlijk verbreden. Gloriant is actief in 26 landen in Europa. Met de overname van Gloriant beheert Fleet Support nu 170.000 voertuigen in Europa.

Op de foto van links naar rechts: Arnoud Oortwijk en Gert Vandersmissen (eigenaren Gloriant), Eugène Krabbenborg (algemeen directeur Fleet Support) en Hans Kwaad (hoofd business development Autobinck Group).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.