Freddy Dijkman op Financiën Leaseplan NL

Per 1 mei is Freddy Dijkman (1973) benoemd tot financieel directeur van Leaseplan Nederland. Hij volgt Annelies Bouma op, die de organisatie eerder dit jaar verliet.

Dijkman wordt verantwoordelijk voor de financiële koers van het bedrijf en zal daarnaast sturing geven aan de organisatie. Hiervoor was hij vier jaar CFO bij T-Mobile, waar hij gewerkt heeft aan de ontwikkeling en implementatie van de financiële strategie in Nederland.

Achtergrond

Hij heeft internationale ervaring als finance executive binnen verschillende technologiebedrijven, onder meer als CFO EMEA bij de Amerikaanse telecommunicatieleverancier Avaya. Hij studeerde aan de Markus Verbeek Business School in Hilversum en behaalde zijn Master of Economics aan de Universiteit van Amsterdam.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †