Gerhard Prent salesmanager Macadam

Gerhard Prent treedt op 1 februari in dienst bij remarketingexpert Macadam in de functie van sales- en marketingmanager.

gerhard-prentEerder bekleedde Prent verschillende sales- en managementfuncties bij onder andere Tevreden.nl, Fleetselect/BCA Autoveiling, Cars4Export, Autodata Nederland en Greenib Car.

Macadam

Macadam voert dagelijks duizend inspecties uit voor zijn klanten, verspreid over acht Europese landen. Er werken meer dan 200 professionals, de hoofdvestiging staat in het Belgische Vilvoorde. Met de komst van privé lease zijn nieuwe modules toegevoegd aan het systeem. De onderneming wil de komende jaren Europees verder groeien en noemt Prent “een netwerker pur sang”, die bovendien in het verleden veel te maken heeft gehad met remarketing. Macadam bedient hoofdzakelijk leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten. Daarnaast zal Prent zich vooral richten op de autobedrijven en dealerholdings. “Door mijn ervaring in de automotive branche heb ik veel goede en waardevolle contacten opgedaan. Deze relaties wil ik graag verder helpen met het professionele remarketingvraagstuk, waarbij inspectie door een onafhankelijke betrouwbare partij een belangrijke rol speelt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters