Hema biedt privélease aan met Leaseplan

Winkelketen Hema start op dinsdag 23 april met het aanbieden van privélease. In samenwerking met leasemaatschappij Leaseplan biedt Hema Private Lease vier modellen van Toyota aan: de Yaris, Corolla, C-HR en Aygo. De prijzen zijn vanaf 169 euro, gebaseerd op een looptijd vanaf 60 maanden en 10.000 kilometer.

Laura Geerlings, financieel directeur van Hema over deze stap: “We zien het aanbieden van Private Lease als een logische aanvulling op onze andere financiële diensten zoals HEMA verzekeringen en –notarisservice. HEMA is er voor iedereen en dat betekent dat ons Private Lease aanbod dit ook moet zijn. We onderscheiden ons met een groen aanbod voor een betaalbare prijs. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat we een dienst aanbieden die gewoon goed is, met heldere voorwaarden.”

Leaseplan

Partner in het aanbod is Leaseplan. Algemeen directeur Erik Henstra over de samenwerking: “Jonge auto’s zijn in de regel een stuk energiezuiniger dan die van tien jaar geleden. In Nederland rijden we met auto’s die gemiddeld elf jaar oud zijn. Door het rijden van nieuwe private leaseauto’s aantrekkelijker te maken voor een brede groep, zoals met deze samenwerking, zorgen we ervoor dat meer mensen over kunnen stappen naar een zuinigere en schonere auto. Al dan niet voorzien van een elektrische aandrijving. Daarmee brengen we een groen Nederlands wagenpark een stap dichterbij.” Hema biedt autobezitters de mogelijkheid de eigen auto in te ruilen bij het afsluiten van een privéleasecontract.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2908 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters