Henk van den Helder verlaat Hertz

Algemeen directeur van Hertz Benelux, Henk van den Helder (64), heeft besloten met ingang van 31 december 2021 zijn functie neer te leggen. Hij heeft er dan meer dan veertig dienstjaren bij de autoverhuurder op zitten. Van den Helder blijft in 2022 wel aan Hertz verbonden als adviseur en blijft als voorzitter verhuur bij branchevereniging BOVAG.

Vanaf begin 2022 zullen de activiteiten van Hertz Benelux geleid worden door Eric Siewers als landenmanager Nederland en Glenn Jacobs als landenmanager voor België en Luxemburg. Eric Siewers (34) is in 2013 bij Hertz in dienst getreden en behoudt zijn huidige functie als salesdirecteur Benelux. Glenn Jacobs (46) heeft meer dan 24 jaar ervaring in de autoverhuurbranche en trad in 2019 in dienst bij Hertz. Hij behoudt zijn huidige functie als fleetdirecteur Benelux.

Nieuwe generatie

Henk van den Helder neemt met vertrouwen in zijn opvolgers afscheid van Hertz: “Na 41 jaar wordt het tijd om Hertz over te dragen aan de nieuwe generatie. Met de benoeming van Glenn en Eric is Hertz in zeer competente handen en ben ik ervan overtuigd dat Hertz een geweldige toekomst heeft. Ik wens Glenn, Eric en het gehele ongewijzigde Hertz Benelux team ontzettend veel succes.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *