Innovatie-award VZR voor ALD Move

ALD Automotive is de winnaar van de eerste VZR Innovatie Award. De leasemaatschappij kreeg de award voor zijn mobiliteitsoplossing ALD Move.

De award werd op 8 december in Utrecht uitgereikt tijdens het Lease Event 2022 van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). De bekroonde innovatieve oplossing van winnaar ALD Move maakt het leaserijders mogelijk om te kiezen tussen verschillende mobiliteitsvoorzieningen, bijvoorbeeld auto, fiets of openbaar vervoer. ALD Move geeft de gebruiker bovendien een persoonlijk advies over de te kiezen mogelijkheden. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de vitaliteit van de medewerker, maar ook naar doelen voor de werkgever, zoals duurzaamheid en kostenreductie. Via een beloningssysteem kan de werkgever zijn werknemer belonen voor bepaalde keuzes.

Bij de uitreiking van de award citeerde Jan-Anne Hoekstra van laadpaalleverancier Alfen uit het juryrapport: “De combinatie van een reisadvies en een MaaS-oplossing waarbij duurzaamheid, CO2-reductie en de belangen van de werkgever en de werknemer samenkomen, dat hebben we als zeer innovatief en bijzonder gezien.”

DNA

Bij het ontvangen van de award zei directeur Lonneke van der Horst van ALD Automotive: “Innovatie zit echt in het DNA van ALD; daar zijn we al jaren heel actief mee. Hier zetten echt heel veel mensen zich voor in, dus ik vind het geweldig. Superblij!”

Andere kandidaten

De twee andere kandidaten voor de innovatie-award waren Friesland Lease en Wittebrug Lease. De inzending van Friesland Lease betrof een oplossing voor slim laden, waarmee kosten kunnen worden bespaard. Met een tweede meter wordt bovendien alle energie voor laden rechtstreeks gefactureerd aan de werkgever. De mobiliteitskaart van Wittebrug Lease is een oplossing voor deelmobiliteit waarmee een grote verscheidenheid aan transacties kan worden gedaan, bijvoorbeeld het betalen voor carwash, een taxirit of elektrisch laden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *