Lease Service Partner lanceert nieuw servicenetwerk

Lease Service Partner (LSP) lanceert een nieuw concept en servicenetwerk voor gestuurd onderhoud. Via een gecertificeerd, landelijk dekkend netwerk van zo’n 250 servicepartners koppelt LSP leasemaatschappijen en grote fleetparken voor gestuurd onderhoud aan gecertificeerde, individuele garagisten en grotere werkplaatsformules.

Met een compleet nieuw service- en onderhoudsconcept voor grote wagenparken maakt Lease Service Partner gestuurd onderhoud nu bereikbaar voor individuele autobedrijven en bestaande werkplaatsformules. “Leasemaatschappijen en fleetpartijen zorgen met hun enorme wagenparken jaarlijks voor een omzet van bijna 500 miljoen euro aan gestuurd onderhoud”, verklaart Denis van Altena, samen met Maik Dielissen initiatiefnemers achter en eigenaren van Lease Service Partner. “Het overgrote deel van dat onderhoud komt tot dusver bij merkdealers terecht. Via een uitgebreid netwerk van gecertificeerde Lease Service Partner servicebedrijven bieden wij deze grootzakelijke klanten nu de mogelijkheid om het onderhoud aan hun wagenparken eenvoudig onder te brengen binnen één centrale serviceformule.”

Qualified Premium

Lease Service Partner werkt aan een landelijk dekkend netwerk van circa 250 professionele servicepartners dat tegen 2025 gereed moet zijn. Aansluitend wil LSP het netwerk op Europees niveau verder uitbreiden. Binnen het serviceconcept van LSP voldoen alle garagisten aan de strenge Qualified Premium-certificering, die als de nieuwe benchmark op het gebied van service en onderhoud kan worden gezien. De basis voor Qualified Premium is het Qualified-label van Stichting Duurzaam Repareren. Op basis van de criteria die Stichting Duurzaam Repareren voor service en onderhoud hanteert, legt LSP de lat voor zijn servicepartners nog hoger met het Qualified Premium-certificaat. Dit kwaliteitslabel staat garant voor extra service voor zakelijke rijders, waaronder uitgebreide faciliteiten om tijdens een onderhoudsbeurt veilig door te kunnen werken.

Samenwerking met Fource

Leasemaatschappijen en fleetowners weten zich dankzij de samenwerking tussen Lease Service Partner en het grossiersnetwerk van Fource en Full Fource Partners verzekerd van een hoogwaardige servicepartner én een snelle, gegarandeerde onderdelenvoorziening. Lease Service Partner wordt voor hen hét symbool van garagebedrijven die technisch helemaal up-to-date zijn, die bekend zijn met de allernieuwste modellen en technologieën van uiteenlopende automerken en die in alle gevallen via een unieke eigen offertetool zijn aangesloten op het ROB-net, voor een snelle en efficiënte administratieve afhandeling van de servicewerkzaamheden en centrale facturatie.

Lease Service Partner is inmiddels gestart met het uitrollen van het nieuwe servicenetwerk. De bekende garageformule AutoFirst Nederland met haar 140 partners is zeer geïnteresseerd in een samenwerking met LSP met een deel van haar netwerk. De eerste twee vestigingen hebben zich reeds aangesloten bij LSP. Vestigingen van Carteam en Das Autohaus Nederland zullen op korte termijn volgen.

4 reacties op “Lease Service Partner lanceert nieuw servicenetwerk

 • 15 juni 2021 om 15:29
  Permalink

  Is het ook mogelijk om voor een autobedrijf zonder formule aan te sluiten?

  Beantwoorden
  • 17 juni 2021 om 09:45
   Permalink

   Jazeker, als het bedrijf voldoet aan het Qualified Premium-keurmerk zijn zowel universele garages, als erkend reparateurs en zelfstandige dealers welkom bij Lease Service Partner.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.