Peugeot- en Citroënspecialist De Groot uit Oudheusden, tevens lid van de vereniging van merkspecialisten PCA, is de zeventigste deelnemer aan het garageconcept Lease Service Partner (LSP). Denis van Altena, directeur van LSP, heeft hiermee zijn doelstelling voor dit jaar gehaald.

“Het is gelukt en dat in zeven maanden tijd! Nu kunnen we bogen op landelijke dekking voor de zakelijke werkplaatsklanten van de leasemaatschappijen die met ons samen willen werken”, aldus Van Altena.

130 vestigingen

Eerder al liet LSP weten in 2022 door te willen groeien naar 130 vestigingen. Belangrijk is dat alle deelnemers niet alleen duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, maar middels een certificeringsproces ook kunnen beschikken over het Qualified Premium-label. Van Altena: “Dat is belangrijk voor onze zakelijke klanten.”

“Het is fantastisch om te zien dat dat er een grote groep ondernemers in Nederland is die gelooft in de verschuiving van bezit naar gebruik, en die niet bang is om de uitdagingen van de komende jaren aan te gaan. Zij pakken de kansen met beide handen aan en nemen graag de rol van de verdwijnende dealer over.”

Op de foto links Peter de Groot van PCA Auto De Groot Oudheusden, rechts Denis van Altena van LSP.

Deel dit artikel op

Eén reactie

  1. Heel veel succes Dennis, wij “First Stop van Hees Gemert” zijn er als Lease Service Partner, ook helemaal klaar voor.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties