Lufthansa verlengt contract met Hertz

Het beursgenoteerde Hertz Global Holdings heeft onlangs haar wereldwijde samenwerking met vliegmaatschappij Lufthansa verlengd.

Klanten van Lufthansa kunnen blijven genieten van aantrekkelijke autohuuraanbiedigen van Hertz, terwijl de leden van het frequent flyer-programma een minimum van 800 kilometer per Hertz-huur verdienen.

Betrouwbaarheid

Michel Taride van Hertz International (foto links) zegt: “We zijn ervan overtuigd dat de vernieuwing van onze samenwerking heel welkom is bij reizigers die op zoek zijn naar comfort, hoogstaande kwaliteit en betrouwbaarheid voor hun reizen. Het uitgebreide netwerk van Lufthansa in 83 landen, samen met ons wereldwijde netwerk en leidende aanwezigheid in de Verenigde Staten zijn zeker de perfecte combinatie voor zowel privé als zakelijke reizigers.”

Sterke partner

Heike Birlenbach van Lufthansa (foto rechts) voegt toe: “We zijn erg blij om onze samenwerking met Hertz verder uit te breiden, een sterke partner in de mobiliteitssector. Met Hertz bieden wij onze klanten een aantrekkelijk en hoogstaand autoverhuurproduct op alle bestemmingen van Lufthansa wereldwijd aan.” Hertz is ruim 23 jaar partner van Lufthansa en voorziet Hertz van een wagenpark met autodeeltechnologie. Deze auto’s staan ter beschikking van de medewerkers van Lufthansa in Berlijn, Frankfurt, Hamburg en München. Hertz is ook exclusieve partner van Lufthansa voor alle zakelijke huren van de medewerkers van de vliegmaatschappij wereldwijd. Als er storingen zijn in het vliegverkeer dan zorgt Hertz voor voertuigen voor klanten en de bemanning.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters