Miel Horsten regionaal directeur ALD Benelux

Miel Horsten zal per 1 januari worden benoemd tot directeur van ALD in de Benelux. Horsten combineert deze functie met die van directeur ALD België.

miel-horstenHorsten neemt de functie van regionaal directeur over van Carel Bal (64), die eerder dit jaar al zijn functie als directeur ALD Nederland afstond aan Jeroen Kruisweg.

Pionier

Bal blijft actief binnen de leasemaatschappij als consultant voor de ALD Groep. Ook blijft hij aan als bestuurslid van ALD Automotive Nederland. Tim Albertsen, deputy ceo van ALD: “Ik wil Carel bedanken voor zijn bijzondere bijdrage aan de organisatie. Hij heeft de leasevloot in de Benelux laten groeien en in Nederland zelfs laten verviervoudigen. Daarnaast is Carel een pionier in innovatie. Hij is onder meer de grondlegger van het Mobility Experience Centre en hij heeft binnen de ALD Groep een cultuur van innoveren weten te creëren.”

Ervaring

Miel Horsten heeft twintig jaar ervaring binnen de leasebranche, opgedaan in zowel België als de Verenigde Staten. Hij begon in 1999 bij ALD Automotive als manager operations en groeide via verschillende managementfuncties door tot zijn huidige rol als algemeen directeur van ALD Automotive België.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters