Roel Steunenberg directeur Autohopper

Roel Steunenberg is met ingang van januari directeur Sales & Operations van de autoverhuurketen Autohopper.

Na een carrière als Owner Wagenpark bij Coolblue kiest Steunenberg voor een terugkeer naar zijn roots, de autoverhuur. Eerder werkte hij onder meer bij Autorent Midden-Gelderland en Ebag Trucklease.

Samen met Autohopper-oprichters Mark Dekker en Steven Donselaar gaat Steunenberg (38) leiding geven aan het team in Apeldoorn. Ook heeft hij de opdracht een salesorganisatie te bouwen. Autohopper heeft ruim 110 vestigingen, gericht op de verhuur van auto’s en (verhuis)bussen. Nu de particuliere markt goed bediend wordt, is volgens Mark Dekker “de tijd rijp om ook stappen op de (groot)zakelijke markt te gaan zetten. Daar kunnen we de expertise van Roel goed gebruiken.”

Autohopper profileert zich als ‘no-nonsense’ verhuurder. Het heeft de afgelopen twee jaar sterk geïnvesteerd in een automatiseringsplatform waarop zowel de franchisepartners als het hoofdkantoor draaien.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.