Sixt Benelux gaat op in Europese organisatie

De Benelux-organisatie van autoverhuurder Sixt wordt onderdeel van de Europese divisie. Sixt neemt daarmee afscheid van Karen van den Boom, die de afgelopen vijf jaar leiding gaf aan Sixt Benelux.

De leiding van de West-Europese organisatie komt in handen van Jean Philippe Doyen, die al dertien jaar bij Sixt werkt en momenteel president is van het zuidelijk gebied, dat tot nu toe bestond uit Frankrijk, Italië en Monaco.

Nico Gabriel, coo bij Sixt: “Graag willen we Karen bedanken voor de belangrijke rol die zij in de afgelopen jaren heeft vervuld binnen de Sixt-organisatie. Wij danken haar voor het uitzetten van de koers voor de verdere ontwikkeling van onze Benelux-regio. Met name Nederland geldt voor Sixt als een proeftuin voor nieuwe ideeën en diensten, waar Karen een duidelijke visie voor had. Wij gaan in goed overleg uit elkaar en wensen Karen het allerbeste voor de toekomst.”

Succes

Over de nieuwe directeur zegt Gabriel: “We zijn blij dat we direct de nieuwe leiding voor de Benelux kunnen aankondigen met iemand die goed bekend is in onze organisatie. Jean Philippe heeft Sixt met succes vooruitgeholpen in de gebieden die hij leidt en heeft een echte Sixt-spirit. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe organisatiestructuur Sixt verzekeren van blijvend succes.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.