Sjoerd van der Eijk financieel directeur Leaseplan Nederland

Leaseplan Nederland kondigt de benoeming aan van Sjoerd van der Eijk als nieuwe financieel directeur met ingang van 1 maart 2021. Van der Eijk maakt hiermee de overstap van Leaseplan Corporation naar Leaseplan Nederland. Bij Leaseplan Corporation werkte Van der Eijk al enkele jaren in verschillende financiële posities.

Sjoerd van der Eijk over zijn benoeming: “Ik kijk er enorm naar uit om te starten bij thuisland Leaseplan Nederland. Het Nederlandse team beheert een van de meest duurzame vloten ter wereld en samen met het team wil ik ervoor zorgen dat onze klanten en leaserijders vanuit Finance de beste support krijgen die nodig is. Tegelijkertijd wil ik een bijdrage leveren om de unieke positie van Leaseplan in de Nederlandse mobiliteitsmarkt verder te versterken.”

Managementteam

Ook algemeen directeur is blij met de komst van Van der Eijk: “Zijn brede finance kennis plus de specifieke kennis van Leaseplan en ervaring in de aansturing van een aantal landen als Cluster Finance Director, is voor ons van grote waarde. Ik kijk ernaar uit om samen met Sjoerd en het complete managementteam onze stevige ambitie voor onze klanten en leaserijders de komende jaren verder waar te maken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2482 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *