VinFast in zee met Leaseplan

De Vietnames fabrikant van elektrische voertuigen VinFast heeft met Leaseplan een memorandum van overeenstemming getekend, waarbij Leaseplan als voorkeurspartner zal optreden voor operationele leasing, wagenparkbeheer en remarketing.

VinFast heeft dat bekendgemaakt tijdens het Mobile World Congress 2022, dat deze week plaatsvindt in Barcelona. De samenwerking moet voor VinFast de weg bereiden naar de introductie in Europa, te beginnen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Competitief

Madam Nguyen Thanh Thuy, ceo van VinFast Europe: “Deze aankondiging met Leaseplan is eens te meer het bewijs van de snelle vooruitgang die VinFast boekt richting zijn Europese introductie, evenals van zijn toewijding om klanten optimale financieringsoplossingen te bieden. De reputatie en marktdekking van Leaseplan zullen van vitaal belang zijn om voet aan de grond te krijgen in deze competitieve markt. VinFast werkt er voortdurend aan om aan alle behoeften van klanten te voldoen en een beter leven voor iedereen te creëren.”

Foto: Directeur Reinier Hendriks van Leaseplan, met Thuy Nguyen, ceo VinFast Europe.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.