Wensink verzorgt wagenpark Mateboer Groep

Wensink Lease & Services en de Mateboer Groep hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor vier jaar, waarin Wensink het wagenparkbeheer van Mateboer gaat verzorgen.

De Mateboer Groep heeft activiteiten in drie werkmaatschappijen. Bij het wagenpark van meer dan tachtig voertuigen waren verschillende leasemaatschappijen betrokken. De werkdruk voor het beheer van dit wagenpark bleek te hoog, reden waarom dit voor vier jaar is uitbesteed aan Wensink.

Professioneel en flexibel

Roland de Wit, directeur Mateboer Groep: “We hebben echt goed gekeken wat we de komende jaren met ons wagenpark voor ogen hebben en welke partij daar het beste op aansluit. Wensink Lease & Services liet zien de zaken grondig aan te pakken. Professioneel en flexibel! In mijn ogen twee steekhoudende argumenten om een langere verbintenis met elkaar aan te gaan.”

Bastiaan Brauns, directeur Wensink Lease & Services, over de samenwerking: “Deze handtekening is het resultaat van een langer proces van verkennen en meedenken. Ik ben trots dat we vanaf vandaag gaan samenwerken met Mateboer Groep. We merkten al snel dat we als familiebedrijf en regiogenoot dezelfde taal spreken. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we Mateboer Groep letterlijk en figuurlijk vooruit helpen!”

Vrij merkenbeleid

Mateboer wil bestaande relaties in stand houden en handhaaft daarom voor personenauto’s een vrij merkenbeleid. Het leveren van voertuigen en de periodieke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden worden dan ook bij de vertrouwde lokale dealers ondergebracht. Alle overkoepelende en coördinerende werkzaamheden worden wel door Wensink Lease & Services uitgevoerd. Voor de bedrijfswagens is Ford het voorkeursmerk.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.