Alphabet Lease is door zakelijke rijders gekozen tot de beste leasemaatschappij in de categorie grote leasemaatschappijen. Wagenplan valt deze eer ten deel in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen. Ruim 5000 leden van de Vereniging Zakelijke Rijders hebben deelgenomen aan de verkiezing.

Op 8 december zijn de resultaten bekendgemaakt van de Berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij 2015/2016 tijdens het Automotive Leasing Event 2015.
De tweede plaats wordt ingenomen door de winnaar van vorig jaar, Business Lease. Athlon is op een derde plaats geëindigd. In de categorie middelgroot/klein is Wagenplan als winnaar uit de bus gekomen. Wagenplan stoot hiermee AALease van de troon, die overigens wel op een eervolle tweede plaats eindigt. Van Mossel Leasing wordt net als vorig jaar derde.

Voorzitter Jan van Delft over de uitreiking: “Dit is de vijfde editie van ons onderzoek. Er ontstaat een mooi beeld over de jaren heen. Zo zien wij de NPS van de leasebranche als geheel ieder jaar weer een beetje stijgen. Dit jaar is de NPS 24 gemiddeld. Vorig jaar was dit nog 19. Een teken dat de branche verandert en dat de leaserijder steeds meer als klant behandeld wordt. Hier zijn wij erg tevreden over.”

Dit jaar hebben maar liefst 5.204 lease-rijders de vragenlijst ingevuld. De resultaten zijn verzameld door het onderzoeksbureau Tevreden.nl. De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen: ‘Communicatie en informatie’, ‘Contractuele aspecten’, ‘Onderhoud’ en ‘Schade en pech’.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties