De vergelijksite Bestegarage.nl verzamelde de afgelopen vijf weken ruim 5.500 aanmeldingen voor haar nieuwe apk Reminder. Autobezitters ontvangen met deze gratis tool tijdig een herinnering dat het weer tijd is voor de apk, aangevuld met een overzicht van geschikte garages binnen de eigen regio.

Alle autobedrijven die een abonnement hebben bij Bestegarage.nl worden de komende periode gratis toegevoegd aan deze reminder oplossing, zodat zij direct zichtbaar zijn voor alle autobezitters binnen een afstand van 15 kilometer.

Voor de autobezitter biedt de gratis apk Reminder een hoop gemak en duidelijkheid. Autobezitters kunnen zich op de website van Bestegarage.nl aanmelden voor de apk Reminder en ontvangen vervolgens ruim op tijd een herinnering, tezamen met een shortlist van autobedrijven die deze apk in de regio aanbieden. Daarbij staat natuurlijk het cijfer op basis van de reviews en de prijs van de apk. Vervolgens kan er via de website gelijk een afspraak worden gemaakt bij het garagebedrijf naar keuze.

GPS

Robin van Koppen technisch directeur Bestegarage.nl: “We groeien nu met bijna 1.000 aanmeldingen per week. Hiermee is voor ons de pilot erg succesvol geweest en hebben we nu al besloten hem volledig open te zetten. Binnenkort wordt de tool nog slimmer gemaakt, bijvoorbeeld door de locatie van de autobezitters met GPS of WIFI te bepalen in plaats van de postcode die we nu vragen. We doen er alles aan om de toegevoegde waarde voor zowel de autobedrijven als de autobezitter steeds verder te vergroten. We verwelkomen nu maandelijks 60.000 autobezitters en ons doel is continue al deze autobezitters naar de beste garages te sturen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties