Autec-VLT heeft onlangs in één week tijd drie acht tons hefbruggen geïnstalleerd op drie verschillende locaties. Zowel Bluekens Breda, Bluekens Oosterhout en Groosman in Sas van Gent werden voorzien van deze unieke rijbanen schaarhefbruggen.

Het gaat hier om de zogenaamde pantograaf schaarhefbruggen met een hefvermogen van 8.000 kilo. Dit is een uniek product in Nederland. Deze hefbrug is de nieuwste in de ASHDX serie van Autec-VLT. Naast de 8 tons hefbrug levert Autec-VLT ook pantograaf (half)schaarhefbruggen van 20, 25, 35, en 55 ton. De ASHDX8007 acht tons pantograaf schaarhefbrug combineert de voordelen van een 4-koloms hefbrug en een schaarhefbrug.

“De monteur komt onder de rijbanen nu geen obstakels tegen, dus heeft hij veel meer bewegingsvrijheid, zoals dat bij een 4-koloms hefbrug altijd het geval is. Optimale ergonomie voor de monteur dus. Daarnaast biedt de ASHDX8007 de voordelen van een schaarhefbrug. Geen kolommen op iedere hoek en geen dwarsverbindingen. Zo zijn wij in staat om onze klanten een ruimtebesparend ontwerp aan te bieden”, aldus Michiel van der Eijk accountmanager truck.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties